Objavljeno 14.12.18. 20:53

Doček nove / ispraćaj stare godine 2018./2019. u Fužinama točno u podne

Od 2000. godine u Fužinama, slikovitom mjestu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček nove, odnosno ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne.
Vrijeme: 31. 12. 2018.
Mjesto: Fužine
Doček nove / ispraćaj stare godine u Fužinama točno u podne; © TZ Fužine Doček nove / ispraćaj stare godine u Fužinama točno u podne; © TZ Fužine

Tako će i ovog 31. prosinca u podne svi stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati novu, 2019. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.

Proslava se održava na igralištu ispod brane, u središtu Fužina. Devetnaesti podnevni doček u Fužinama započinje u 10:00, a goste će u glazbenom dijelu programa zabavljati grupa Kocka šećera. I ove godine moći će se kupiti balone na helij, na kojima će svatko moći ispisati svoju novogodišnju želju. Svi će baloni točno u podne zajedno biti pušteni u zrak.

Budući da je doček Nove godine u Fužinama iznimno popularan, pa se tako u tom mjestu u kojemu živi manje od tisuću stanovnika redovito okupi više tisuća ljudi, preporučujemo vam da na vrijeme rezervirate svoj smještaj, ako se ondje mislite dulje zadržati. Ako u Fužine idete samo na jednodnevni izlet i stižete automobilom, svakako si ostavite vremena za traženje parkinga i eventualno pješačenje do središta grada, gdje se i odvija cijela proslava.

Ako želite izbjeći probleme s parkingom, možete sjesti na vlak ili autobus. Svakodnevno prometuje čitav niz autobusa na linijama Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka, a povoljno se na toj relaciji može putovati i vlakom (Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka).

Lokacija

Kliknite ovdje ako želite vidjeti prikaz lokacije na karti

Program dočeka nove godine 2018./2019. u Fužinama točno u podne

31. prosinca 2018., ponedjeljak
10:00Početak zabave
Grupa Kocka šećera
12:00Ispraćaj stare / doček nove godine
Zdravica i puštanje balona
Oznake:
Fužine