Objavljeno 27.12.21. 13:30

Doček nove / ispraćaj stare godine 2021./2022. u Fužinama točno u podne

Od 2000. godine u Fužinama, slikovitom mjestu u središtu Gorskog kotara, organizira se svečani doček nove, odnosno ispraćaj stare godine. No, za razliku od drugih dočeka, ovaj se odvija na Silvestrovo točno u podne.
Vrijeme: 31. 12. 2021.
Mjesto: Fužine
Doček nove / ispraćaj stare godine u Fužinama točno u podne; © TZ Fužine Doček nove / ispraćaj stare godine u Fužinama točno u podne; © TZ Fužine

Tako će i ovog 31. prosinca u podne stanovnici Fužina i njihovi brojni posjetitelji dočekati novu, 2022. godinu uz pravu pučku veselicu, vatromet, kobasice, kuhano vino, domaće slastice i brojne druge specijalitete.

Proslava se ovaj put održava na četiri lokacije, pri čemu se na svakoj nalazi više ugostiteljskih objekata:

Igralište ispod brane (glavni dio programa) - četiri ugostiteljska objekta, domaći proizvodi
Središte Fužina - caffe Bar Oaza & fast food Kampica, caffe bar Infinity & fast food Royal, caffe bar Tren (hotela Bitoraj), konoba Volta, Lovački dom Arnika, pizzeria Landravec
Jezero Bajer - beach bar Sky 3 & fast food Korito food factory, beach bar Čoka i caffe bar Bajer
Vrata - pizzeria Furman i caffe bar Sky

21. podnevni doček u Fužinama započinje u 10:00, a goste će u glazbenom dijelu programa zabavljati TS Merak i Šajeta. U podne će nebo obasjati veliki vatromet, kao i baklje uz jezero Bajer. Detaljniji program nalazi se u tablici ispod teksta.

Budući da je doček Nove godine u Fužinama iznimno popularan, preporučujemo vam da na vrijeme rezervirate svoj smještaj, ako se ondje mislite dulje zadržati. Ako u Fužine idete samo na jednodnevni izlet i stižete automobilom, svakako si ostavite vremena za traženje parkinga i eventualno pješačenje do konačnog odredišta.

Ako želite izbjeći probleme s parkingom, možete sjesti na vlak ili autobus. Svakodnevno prometuje čitav niz autobusa na linijama Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka, a povoljno se na toj relaciji može putovati i vlakom (Rijeka - Fužine i Fužine - Rijeka).

Dolazite li iz Zagreba, također postoje autobusne (bus Zagreb - Fužine, bus Fužine - Zagreb) i željezničke poveznice (vlak Zagreb - Fužine, vlak Fužine - Zagreb).

Lokacija

Kliknite ovdje ako želite vidjeti prikaz lokacije na karti

Program dočeka nove godine 2021./2022. u Fužinama točno u podne

31. prosinca 2021., petak
10:00Kesten i Papaja cirkus show (25 min )
Kod caffe bara Sky 3 uz jezero Bajer
10:45Plivanje u jezeru poznatih Opatijskih kukala
Beach bar Čoka
11:15/30Kesten i Papaja cirkus show (25 min)
Beach bar Čoka
12:00VATROMET & BAKLJE s brane jezera Bajer
13:00Prometeus fire show
Caffe bar Bajer
17:00DJEČJI DOČEK uz vatromet
Lijeva strana jezera Bajer
Oznake:
Fužine