Objavljeno 28.12.18. 11:50

Doček nove godine 2018./2019. u Zagrebu na otvorenom (sažetak programa)

Zagreb i ove godine priprema nekoliko dočeka nove godine na otvorenom.
Vrijeme: 31. 12. 2018.
Mjesto: Zagreb
Doček nove godine u Zagrebu na otvorenom (sažetak programa) Doček nove godine u Zagrebu na otvorenom (sažetak programa)

Advent u Zagrebu i ove je godine oduševio brojne posjetitelje svojom bogatom ponudom. Novogodišnji program također je raznolik i u ponudi je mnoštvo dočeka na otvorenom.

Trg bana Jelačića

Glavni se doček, tradicionalno, održava na Trgu bana Jelačića, gdje će nastupiti Četiri tenora i Hladno pivo. Program započinje u 21:30. Osim dočeka na glavnoj pozornici, zabava je pripremljena i na istočnoj strani Trga, u sklopu 'Božićne bajke'.

Zrinjevac

Na čarobno okićenom Zrinjevcu središnji dio programa započinje oko 21:30, a nastupat će dva benda - Radiogroove i Cover Page.

Trg kralja Tomislava (Ledeni park)

Ako novu godinu želite dočekati na ledu ili uz pogled na jednu od glavnih zagrebačkih adventskih atrakcija, možete to učiniti na Trgu kralja Tomislava. Ledeni park bit će otvoren sve do 04:00.

Strossmayerovo šetalište

Romantična gradska šetnica dom je jednom od zagrebačkih adventskih programa, čiji će dio biti i doček nove godine. Za glazbu i veselu atmosferu zadužen je bend Positivo.

Europski trg

Još jedan novogodišnji doček održat će se na Europskom trgu. Radi se o dočeku uz elektroničku glazbu, na kojemu će se za glazbu brinuti Eddy Ramich.

Strossmayerov trg (Fuliranje)

I ovog Silvestrova nova će se godina organizirano čekati na Strossmayerovom trgu. Fuliranje donosi doček uz Defected, glazbeni label poznat po house glazbi.

Maksimir

I u Zagrebu se ove godine organizira veliki novogodišnji doček na otvorenome točno u podne. Sve kreće već u 11:30 dječjim dočekom na Adventu u Maksimiru, a pola sata kasnije priprema se tulum za velike i male.

Oznake:
Zagreb