Objavljeno 12.06.14. 13:51

Fan zona 'Uvijek vjerni' na Trgu bana Jelačića

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu organizira veliku FAN zonu u kojoj će gledatelji moći pratiti utakmice, ali se i dobro zabaviti.
Vrijeme: 12. 06. 2014. - 13. 07. 2014.
Mjesto: Zagreb
Fan zona 'Uvijek vjerni' na Trgu bana Jelačića

FAN zona smještena je na glavni zagrebački plac - Trg bana Jelačića. Utakmice će se gledati na zaslonu veličine čak 52 četvorna metra. Posjetitelje će zabavljati poznata glazbena imena (više ispod), a organizirana je i raznolika ugostiteljska ponuda.

Organizatori očekuju da će tijekom mjesec dana održavanja Trgom proći dva milijuna ljudi. Radno vrijeme je posebno prilagođeno za ovu priliku, pa će program trajati od podneva do dva sata nakon ponoći.

Na otvaranju, 12. lipnja 2014. u 20:00 nastupa Toni Cetinski, dok će sljedećih dana nastupati Neno Belan i Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Belfast Food, Jura Stublić, Gazde i mnoga druga poznata imena hrvatske scene.

Tijekom trajanja SP-a utakmice će se organizirano gledati na brojnim mjestima, a jedno od većih događanja u Zagrebu svakako je Festival nogometa na Bundeku.