Objavljeno 17.06.14. 11:48

Festival nogometa Bundek 2014.

Uskoro počinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu na kojemu, naravno, nastupa i Hrvatska, a kako bi se cjelokupni doživljaj što više približio stanovnicima i posjetiteljima grada Zagreba, na istočnoj strani jezera Bundek organizira se Festival nogometa.
Vrijeme: 12. 06. 2014. - 13. 07. 2014.
Mjesto: Zagreb
Festival nogometa Bundek Festival nogometa Bundek

U sklopu ove sportsko-glazbene manifestacije moći će se uživati u koncertima popularnih glazbenih izvođača, bogatoj ugostiteljskoj ponudi, igrati na nogometnom turniru, sudjelovati u besplatnoj maloj školi nogometa te navijati na naše 'Vatrene', koji će svoje prve tri utakmice odigrati u Sao Paolu, Manausu i Recifeu.

Tu je i veliki šator površine 775 četvornih metara, unutar kojeg će biti izložba fotografija koje prikazuju svih 12 brazilskih stadiona na kojima će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva. Svakako vrijedi spomenuti i humanitarnu stranu Festivala nogometa, jer će se za vrijeme njegova održavanja prodavati navijačke naljepnice za lice i tijelo, a dio sredstava namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka.

Tijekom trajanja SP-a utakmice će se organizirano gledati na brojnim mjestima, a najveća FAN-zona u Zagrebu pripremljena je u organizacije udruge Uvijek vjerni na Trgu bana Jelačića.

Program Festivala nogometa na Bundeku 2014.

NAPOMENA: Raspored je izmijenjen zbog lošeg vremena 12. lipnja (dan utakmice Hrvatske protiv Brazila) te je prvi koncert (Miše Kovača) prebačen na 18. lipnja, dok Miroslav Škoro nastupa 29. lipnja.

18. lipnja
21:00 - Mate Mišo Kovač
00:00 - Hrvatska : Kamerun
23. lipnja
20:00 - Prljavo kazalište
22:00 - Hrvatska : Meksiko
29. lipnja
20:00 - Miroslav Škoro i prijatelji
Prijenos utakmica osmine finala