Objavljeno 26.10.15. 17:45

Italia Fest na Europskom trgu u Zagrebu (listopad - studeni) 2015.

Obožavate pizzu i tjestenine, parmezan ili pecorino omiljeni su vam sirevi, a jela volite 'začiniti' sočnim maslinama? Onda je Italia Fest priredba koju želite posjetiti.
Vrijeme: 27. 10. 2015. - 01. 11. 2015.
Mjesto: Zagreb
Italia Fest na Europskom trgu u Zagrebu Italia Fest na Europskom trgu u Zagrebu

Sajam Italia Fest održava se po drugi put na zagrebačkom Europskom trgu, odnosno na spoju Cesarčeve i Stare Vlaške ili na pola puta od Katedrale prema Trgu bana Jelačića. Nakon dobro posjećene premijere u travnju, očekuje se još jedno uspješno izdanje ove gastronomske priredbe.

Ovakve su se manifestacije već održavale u Mađarskoj i Sloveniji, ali i u našima Rovinju i Rijeci. Cilj je organizatora predstaviti bogatstvo talijanske gastronomske ponude, kao i posebnosti pojedinih regija - Toskane, Sicilije, Sardinije itd.

Tako se na štandovima mogu vidjeti sušene rajčice, vrhunski talijanski sirevi, raznolika ponuda suhomesnatih proizvoda, pomalo egzotični začini i štošta drugo. Čak i ako ne namjeravate ništa kupiti, možete uživati barem u razgledavanju te upijanju bogatstva boja i mirisa.

Festival Italia Fest traje šest dana - započinje u utorak, 27. studenog, a završava u nedjelju, 1. studenog 2015. Radno je vrijeme od 08:30 do 20:30.

Foto detalji