Objavljeno 24.04.16. 09:15

Proljetne promenade u Karlovcu 2016.

Proljetne promenade u Karlovcu odvijaju se subotama u travnju i svibnju, a popraćene su brojnim radionicama, gastronomskom ponudom, živom glazbom, kao i animacijama za sve uzraste.
Vrijeme: 30. 04. 2016. - 21. 05. 2016.
Mjesto: Karlovac
Proljetne promenade u Karlovcu

Devetnaeste po redu Proljetne promenade tijekom 2016. godine odvijat će se na najfrekventnijoj karlovačkoj gradskoj promenadi, šetalištu dr. Franje Tuđmana, u razdoblju od 30. travnja do 21. svibnja.

Specifičnost ovog događanja je da se kroz mjesec dana svaki vikend isprepliću različiti događaji koji su prilagođeni svim uzrastima. Svake godine Proljetne promenade bilježe oko 20.000 posjetitelja i prolaznika, a ovakva događanja posebno su atraktivna za turiste koji posjećuju grad u predsezoni i na samom početku turističke sezone, piše Turistička zajednica grada Karlovca.

Tako ove godine možete kušati tradicionalni karlovački doručak (30. travnja), fotografirati se s povijesnim osobama iz karlovačke povijesti, poslušati kako zvuči kad zasvira 160 harmonika, provozati se u starom fijakeru središtem Karlovca ili sudjelovati u nekoj sportskoj ili tradicionalnoj igri.