Objavljeno 13.09.13. 14:04

STAR:KA - Street art & eco fest u Karlovcu 2013.

Karlovac će ovog vikenda biti mjesto održavanja prvog 'Street art & eco festa STAR:KA', čiji je cilj predstavljanje i revitalizacija karlovačke povijesne jezgre - popularne Zvijezde.
Vrijeme: 14. 09. 2013.
Mjesto: Karlovac
STAR:KA - Street art & eco fest u Karlovcu

Organizatori, Udruga Vestigium i partneri, početak manifestacije zakazali su za 10 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, u geometrijskom središtu Zvijezde. Na otvorenju će biti održana prezentacija 'eddible art' kolača s motivom STAR:KA, nakon čijeg kušanja slijedi vođeno razgledavanje Zvijezde.

Na Trgu će se održavati sajam na kojemu će svoje proizvode i djelatnost predstaviti brojni obrtnici, umjetnici, dizajneri, proizvođači zdrave hrane, tradicijske i kreativne udruge itd. Posjetitelji će moći sudjelovati i u raznim radionicama.

U dvorištu Bastiona sv. Josipa od 10:30 do 12:00 održat će se 'Piknik s knjigom', a u podne slijedi ekološko-žonglerska predstava Udruge Razbibriga - 'Unina buna'.

Na Drvenom placu, pak, od 10 do 13 sati održavat će se 'Buvljak', gdje će se moći razmijeniti ili kupiti/prodati rabljeni proizvodi.

U 13 sati predviđeno je veliko okupljanje na Trgu bana Jelačića, gdje će biti proglašen pobjednik natječaja za suvenir Karlovačke zvijezde, nakon čega slijede akrobatsko žonglerska predstava Amixila te zatvaranje festivala.