Naj, naj

50+ ideja za izlete po cijeloj Hrvatskoj

Želite iskoristiti lijepe dane za izlet ili kraće putovanje? Donosimo vam više od 50 prijedloga kamo biste mogli otići.

14 ideja za vikend-izlet u sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj

Sjeverna i središnja Hrvatska obiluju zanimljivim, a manje poznatim mjestima koja možete posjetiti na proputovanju prema obali ili u sklopu kraćeg izleta iz vlastitoga grada.

12 ideja za vikend-izlet u južnoj Dalmaciji

Južna Dalmacija dom je najpoznatijem hrvatskom turističkom odredištu - Dubrovniku i najvećem hrvatskom obalnom gradu - Splitu, no popis mjesta na tom području koja vrijedi posjetiti znatno je veći od dva spomenuta bisera.

12 ideja za vikend-izlet u sjevernoj Dalmaciji

Sjeverna Dalmacija obuhvaća brojna popularna odredišta i jedno je od omiljenih područja za izlete i vikend-odmore. Nije to ništa čudno, jer se ondje nalazi mnoštvo iznimno zanimljivih gradova i prirodnih znamenitosti. Osim morskih destinacija, tu je i niz atraktivnih mjesta u zaleđu, prije svega vezanih uz NP Krka.

18 ideja za vikend-izlet u Istri i Hrvatskom primorju

Istra i Hrvatsko primorje vrlo su popularni za višednevne, ali i jednodnevne izlete, budući da su odlično povezani s ostatkom Hrvatske. Tako za manje od dva sata, ako se kreće iz Zagreba, možete uživati na kvarnerskoj obali ili u unutrašnjosti Istre, koja skriva predivne gradiće bogate povijesti.
Pivo

Top turistička događanja od 13. do 22. rujna 2013.

Polako se približava sredina rujna, samim time sve su brojnija događanja vezana uz jesensko doba, a pogotovo uz pivo, što se može vidjeti i po raznim plakatima koji nas pozivaju na druženja uz popularni 'sok od hmelja'.

Top turistička događanja od 29. kolovoza do 8. rujna 2013.

Ljetni se dani polako približavaju kraju, pa nas tako idućih tjedana očekuju brojna događanja karakteristična za završetak ljeta i početak jeseni, zbog kojih će neki od nas 'potegnuti' i stotinjak kilometara od svojih domova kako bi uživali u njima.

Top turistička događanja od 21. do 25. lipnja 2013.

Danas je prvi dan ljeta, što podrazumijeva da je dio ljetnih manifestacija već počeo ili nam uskoro predstoji. I dok je najživlje razdoblje pred nama, već ovaj vikend očekuje nas nekoliko zanimljivih događanja.

Top događanja od 14. do 18. lipnja 2013.

Turistička sezona polako se zahuktava, a to znači i da je na rasporedu sve više kvalitetnih događanja. Prava navala odlične zabave očekuje nas od idućeg tjedna, ali i ovaj vikend nudi mnoštvo izvrsnih manifestacija. Izdvojili smo neke od njih.

Top 10 turističkih događanja od 8. do 11. lipnja 2013.

Pred nama je vrijeme kada se širom cijele Hrvatske odvija najveći broj turističkih manifestacija. Izbor je velik, a mi smo izdvojili neke od njih u kojima možete uživati danas i u sljedećih nekoliko dana.

10 atraktivnih stranih odredišta koja možete posjetiti za 100 eura ili manje

Željeli biste nekamo otputovati, a niste baš pri novcima? Pogledajte deset prijedloga za kraća putovanja u inozemstvo, koji vam neće 'izbiti' posljednju kunu iz džepa.

Top 12 gradova za shopping

Shopping možda nije presudan čimbenik, ali često utječe na odabir odredišta za putovanje. Svi volimo velik izbor i kupovanje po sniženim cijenama, ali isto tako i razgledati ono što nam je uglavnom nedostupno. Razmišljali smo o mjestima u kojima je iskustvo kupnje posebno zanimljivo i raznoliko te vam donosimo pregled 12 najboljih gradova za shopping po našem izboru.
Plaža

20 razloga zašto putovati

Iako će se mnogi složiti da za putovanja i nije potreban poseban razlog, ipak postoje određeni motivi koji nas potiču da putujemo češće. Razlozi su uistinu brojni, a kojih dvadeset smo mi izdvojili pročitajte u članku '20 razloga zašto putovati'.
EasyJetov zrakoplov

20 razloga zašto su niskotarifni prijevoznici tako jeftini

Gledajući cijene niskotarifnih zračnih prijevoznika, koje su ponekad uistinu nevjerojatno niske, vjerojatno ste se zapitali kako im uspijeva prevoziti putnike po takvim cijenama i k tome ostvarivati dobit. Pročitajte kojih je to 20 razloga zbog kojih su niskobudžetni prijevoznici tako jeftini.
Emirates Palace

FOTO: Upoznajte raskoš 7 zvjezdica - Emirates Palace Abu Dhabi

Teško je oteti se dojmu da su hotelski luksuz i raskoš najbolje utjelovljeni upravo u Emirates Palaceu, hotelu na koji je u tri godine potrošeno rekordnih 3 milijarde američkih dolara! 20 tisuća radnika gradilo je impresivno zdanje, koje se proteže na ukupno 100 hektara površine.

Pages