Obavijesti o akcijama i ponudama

Putovnica.net može vam slati obavijesti (tzv. notifikacije) o akcijama, ponudama i drugim temama koje bi vas mogle zanimati.

Dopuštanjem notifikacija prihvaćate da vam šaljemo obavijesti o ponudama i drugim temama koje bi vas mogle zanimati. Kako bi ponude bile relevantnije, možemo koristiti vašu procijenjenu lokaciju (državu/grad). Svoj pristanak možete povući bilo kada korištenjem opcija u pregledniku ili korištenjem opcija na ovoj stranici.

Kako se pretplatiti?

Ako se već niste pretplatili na obavijesti, možete to učiniti klikom na 'Primaj ponude' u donjem desnom kutu zaslona i zatim klikom na 'Allow' (Dopusti) nakon što se u pregledniku pojavi okvir s pitanjem želite li se pretplatiti.

Što ćemo vam i koliko često slati?

Sustav notifikacija koristimo kako bismo vam povremeno slali obavijesti o zanimljivim akcijama, ponudama i drugim temama koje bi vas mogle zanimati. Učestalost obavijesti ovisi o tome koliko je aktualnih akcija i zanimljivih ponuda, ali nastojimo njihov broj ograničiti na nekoliko obavijesti tjedno.

Kako se odjaviti?

Ako ste se pretplatili na naše obavijesti, ali ih više ne želite primati, kliknite na plavi okvir s tekstom 'Odjavite primanje obavijesti' u donjem desnom kutu zaslona i zatim potvrdite odjavu klikom na 'Da'.

Ako ste pretplaćeni na naše obavijesti, ali ne vidite okvir u donjem desnom kutu, notifikacije možete isključiti i u opcijama preglednika. U nastavku navodimo poveznice na upute za najčešće korištene preglednike:

Privatnost

Vašu privatnost shvaćamo ozbiljno, a sve detalje o toj temi možete pročitati na zasebnoj stranici, u cjelini o politici privatnosti za uslugu slanja obavijesti.