Prijevoz do Beča

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do austrijske prijestolnice. Saželi smo kako do Beča autobusom, vlakom i zrakoplovom.
Prijevoz do Beča Prijevoz do Beča

Autobusni prijevoz do Beča

Autobusi između Zagreba i Beča izravno prometuju više puta dnevno. Najbrže linije prometuju pet ili manje sati.

Beč je izravno povezan i s istočnom Hrvatskom, kao i s Dalmacijom. Tijekom sezone aktivne su i dodatne linije, a i polasci su na nekim linijama češći.

Više o autobusnim linijama za Beč, kao i o tamošnjem kolodvoru, možete doznati u članku Autobusni kolodvor (AK) Beč. U nastavku navodimo nekoliko popularnih linija, dok ostale poveznice s Bečom također možete pretražiti unutar članka AK Beč:

Željeznički prijevoz do Beča

Beč je vlakom izravno povezan sa Zagrebom, a uz kratko presjedanje u Ljubljani i s Rijekom. Vlakovi staju na Glavnom kolodvoru i kolodvoru Meidling, a više o njima i linijama iz Hrvatske koje na njima staju možete pročitati u sljedećim člancima:

Zračni prijevoz do Beča

Iako je Beč s Hrvatskom dobro povezan i kopnenim putem, ako to želite do njega možete i zrakoplovom. Postoji nekoliko izravnih linija za hrvatska odredišta, kao i za nama susjedna odredišta. Više o ZL Beč Schwechat, cijenama letova, prijevozu do nje i zračnim poveznicama s Bečom pročitajte na sljedećoj adresi:

Provjerite cijene smještaja u Beču

Prijava
Odjava
Soba
Gosti