Smještaj u Beču

Kako je Beč prava turistička meka već desetljećima, tu ćete pronaći stotine hotela, od onih s dvjema zvjezdicama, pa do visokokategornika koji pružaju vrhunski luksuz.
Smještaj u Beču Smještaj u Beču

Najveći dio hotela smjestio se unutar i oko Ringa, hosteli su također brojni, a ako ostajete dulje vrijeme moguće je iznajmiti i apartmane ili bed&breakfast (u Austriji poznatiji kao Pension).

Za Beč je teško reći da ima sezonsko razdoblje kad turisti ondje posebno 'hrle', jer je pun gotovo cijele godine. Ipak, najpopularniji je u vrijeme adventa, božićnih i novogodišnjih praznika te u razdoblju od svibnja do listopada. Hoteli su također odlično popunjeni za održavanja različitih događanja, kojima Beč obiluje, poput velikih koncerata ili sajmova.

Ako se malo udaljite od Ringa, smještaj je dosta jeftiniji, a s obzirom na odlično organiziran javni prijevoz, to može biti vrlo isplativa opcija.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Beču. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam austrijska prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Beču možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Beču

Prijava
Odjava
Soba
Gosti