Vienna Card

Vienna Card je 48-satna ili 72-satna kartica koja vam donosi besplatan javni prijevoz i brojne druge popuste. S njom potencijalno možete ostvariti značajne uštede za vrijeme boravka u Beču.
Vienna Card Vienna Card

Što je Vienna Card?

Vienna Card je 48-satna ili 72-satna kartica koja vam omogućava besplatno korištenje bečkog javnog prijevoza, a uz nju možete ostvariti i popust na prijevoz do zračne luke. Jedno dijete staro do 15 godina može se voziti besplatno u pratnji odrasle osobe koja ima Vienna Card. Uz to, s ovom karticom možete iskoristiti više od 200 popusta u partnerskim objektima, od muzeja i kazališta, preko restauranata do trgovina. Cijenu možete provjeriti u tablici na kraju članka.

Isplati li se Vienna Card?

Od svih europskih gradskih kartica, Vienna Card je vjerojatno najlakši odabir. Ako u Beču ostajete nekoliko dana i namjeravate koristiti javni prijevoz, isplatit će vam se već nakon 3-4 posjeta muzejima. Imajte na umu da brojni muzeji nude popuste za studente i mlade do 18 ili 26 godina, pa tim dobnim skupinama Vienna Card možda neće biti toliko primamljiva. Navodimo primjere ušteda koje možete ostvariti:

Koji objekti su uključeni u Vienna Card?

Izdvajamo neke od muzeja, kazališta, restauranata, vinskih konoba (heurigera) i ostalih objekata uključenih u program:

Naziv
Donauturm
Haus der Musik
Madame Tussauds
Mozarthaus
Prunksaal

Cijena Vienna Carda

Vrsta karte Cijena
48-satna karta
Karta vrijedi 48 sati od prvog poništavanja.
18,90 €
72-satna karta
Karta vrijedi 72 sata od prvog poništavanja.
21,90 €
Podatci navedeni u tablici ili natuknicama provjereni:
12. 01. 2015.

Provjerite cijene smještaja u Beču

Prijava
Odjava
Soba
Gosti