Noćni život u Grazu

Graz je živahan grad, najvećim dijelom zahvaljujući velikoj studentskoj populaciji.
Noćni život u Grazu Noćni život u Grazu

Glavno područje za zabavu je tzv. Bermudski trokut (Bermudadreieck), omeđen trima trgovima u blizini Hauptplatza - Färberplatz, Mehlplatz i Glockenspielplatz. Taj prostor, načrčkan brojnim kafićima i barovima, danju je prilično miran, ali zato noću postaje najživlji dio grada.

Jedan od zanimljivih barova na tom području je trendovski M1 (www.m1-bar.at). U blizini je i veliki irski pub - Molly Malone (www.molly-malone.at), mjesto za sve one željne dobre atmosfere i odličnog piva.

Nešto istočnije, u blizini sveučilišta, također je iznimno živahno, a među popularnijim okupljalištima mladih jesu Three Monkeys (www.three-monkeys.at) i Pharmacy (www.pharmacy-bar.com).

Za one koji žele nešto drukčije, preporuka je Dom im Berg (www.domimberg.at), klub smješten u tunelima ispod Schlossberga, a ponosi se izvrsnim ozvučenjem i rasvjetom.

Ako želite mirniji noćni izlazak, odlična opcija je odlazak na Murinsel, noću posebno privlačan zbog šarenila koje proizvodi posebna rasvjeta. Tu je i Opera, druga najveća u Austriji, odmah iza bečke.

Provjerite cijene smještaja u Grazu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti