Prijevoz do Graza

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do štajerskoga središta.
Prijevoz do Graza Prijevoz do Graza

Autobusni prijevoz do Graza

Graz je sa Zagrebom dobro povezan te izravni autobusi prometuju više puta dnevno. Postoje i linije za druga središta kontinentalne Hrvatske, dok su morska odredišta s Grazom uglavnom povezana samo tijekom ljetne sezone.

Više o autobusnim linijama za Graz, kao i o tamošnjem kolodvoru, možete doznati u članku Autobusni kolodvor (AK) Graz. U nastavku navodimo nekoliko popularnih linija, dok ostale poveznice s Grazom također možete pretražiti unutar članka AK Graz:

Spomenimo da se autobusni kolodvor u Grazu, odnosno stajalište za većinu dolazaka iz Hrvatske nalazi pored željezničkog kolodvora.

Željeznički prijevoz do Graza

Graz je vlakom izravno povezan sa Zagrebom, a uz kratko presjedanje u Ljubljani i s Rijekom. Vlakovi staju na Glavnom kolodvoru, koji se nalazi na Europaplatzu, nedaleko od samoga središta grada. Više o kolodvoru i linijama iz Hrvatske koje prometuju za Graz možete pročitati u sljedećem članku:

Više o nekima od željezničkih poveznica s Grazom možete saznati u sljedećim člancima:

Cestovni prijevoz do Graza

Graz je popularno odredište putnika iz Hrvatske, od kojih mnogi putuju automobilom. Od Zagreba ga dijeli otprilike dva sata vožnje, a blizu je i Varaždinu, Čakovcu te drugim hrvatskim gradovima. Detaljnije upute za vožnju možete vidjeti na Planeru putovanja ili na sljedećim adresama:

Provjerite cijene smještaja u Grazu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti