Noćni život u Salzburgu

Salzburg se, slično Beču, ponosi brojnim kavanama. Tradicionalne, elegantne i tople salzburške kavane već stoljećima oduševljavaju ljude u Salzburgu, bilo stanovnike, bilo posjetitelje.
Noćni život u Salzburgu Noćni život u Salzburgu

Neke od najpoznatijih su Cafe Fürst (www.original-mozartkugel.com), 'dom' Mozart kugli, Cafe Tomaselli (www.tomaselli.at), koji postoji još od 1852., i Cafe Bazar (www.cafe-bazar.at), smješten uz Salzach, a povijest mu seže u 1909. godinu.

Što se modernije zabave tiče, postoje brojni barovi i nekoliko klubova.

Republic (www.republic-cafe.at) je kombinacija kafića, restauranta, bara i kluba, a nalazi se u blizini Getreidegasse. Segabar je trendovski bar, okupljalište nešto mlađe ekipe, a nalazi se u ulici Rudolfskai, koja se pruža uz rijeku Salzach.

Tu je i Cafe Stein, smješten na krovu Hotela Stein, s predivnim pogledom na grad. Carpe Diem je pak lounge bar, poznat po svojem 'finger foodu', a kreiran po je zamislima Dietricha Mateschitza, vlasnika i izumitelja Red Bulla.

Ako ste ljubitelj pubova i pivnica, izdvajamo The Shamrock (www.shamrocksalzburg.com), StieglKeller i Augustiner Bräustübl (www.augustinerbier.at).

Provjerite cijene smještaja u Salzburgu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti