Prijevoz do Praga

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do češke prijestolnice. Saželi smo kako do Praga autobusom, vlakom i zrakoplovom.
Prijevoz do Praga Prijevoz do Praga

Autobusni prijevoz do Praga

Između Zagreba i Praga tijekom cijele godine prometuje se na izravnoj autobusnoj liniji, dok je tijekom ljetne sezone Prag povezan i s nizom jadranskih odredišta. Više o linijama za Prag možete doznati u rubrici Autobusni prijevoz, dok u nastavku navodimo neke od zanimljivih linija:

Zračni prijevoz do Praga

Prag je zračnim putem izravno povezan sa Zagrebom, a tijekom ljetne sezone i s nekoliko hrvatskih obalnih gradova. Popis izravnih poveznica s Hrvatskom i okolnim zračnim lukama, pregled jeftinih letova te ostale korisne informacije možete vidjeti u zasebnom članku:

Prijevoz od zračne luke do grada

Za prijevoz do praške zračne luke možete koristiti javni prijevoz. Postoji nekoliko različitih kombinacija koje će vas dovesti do aerodroma i za sve njih vrijede redovne karte za javni prijevoz. Više detalja i cijene karata pogledajte u članku Prijevoz u Pragu.

Željeznički prijevoz do Praga

Izravna linija za Prag iz Hrvatske ne postoji, nego je potrebno presjedati u Beču. Vožnja s presjedanjem traje oko 12 sati.

Ako iz Beča želite u Prag, izravni vlakovi (www.oebb.at) voze više puta dnevno, a vožnja traje oko četiri sata.

Cijena jednosmjerne karte za vožnju na relaciji Beč - Prag ili obratno: od 19,00 eura
Podatci navedeni u tablici ili natuknicama provjereni:
23. 02. 2016.

Provjerite cijene smještaja u Pragu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti