Smještaj u Pragu

Prag uživa reputaciju jednog od turistički najrazvijenijih gradova ovog dijela Europe, a u skladu s time obiluje smještajnim jedinicama.
Smještaj u Pragu Smještaj u Pragu

Na rubovima grada smještaj je zaista vrlo povoljan, no potreban je oprez, jer brojni od tih hotela/hostela ne opravdavaju broj zvjezdica koji im je dodijeljen. Komentari i ocjene korisnika na Internetu odlično će poslužiti za filtriranje dobrih od loših objekata.

Naravno, u slučaju veće udaljenosti od središta poželjno je da hotel/hostel/b&b ima postaju podzemne željeznice u blizini. U tom slučaju, udaljenost ne predstavlja preveliki problem, s obzirom da vam do centra grada treba svega 20-ak minuta.

Što se gradskih četvrti tiče, poseban doživljaj zasigurno nude Hradčany. Uz odabir dobrog hotela u blizini Praškog dvorca uistinu ćete se osjećati i biti tretirani kraljevski. Jutarnje buđenje ili objed uz Prag na dlanu zaista su neprocjenjivi.

Približavanjem središtu grada cijene smještaja rastu, no ipak ne toliko da si ih putnik s prosječnim budžetom ne bi mogao priuštiti. Dapače, u Pragu, slično kao u Budimpešti, odličan smještaj u hotelima s pet zvjezdica može se dobiti već za znatno manje od 100 eura po sobi za noćenje.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Pragu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam češka prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Pragu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Pragu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti