Jeftini letovi za London

London je svjetska prijestolnica zračnog prijevoza i povezan je gotovo sa svakim kutkom zemaljske kugle. Tako do najvećeg europskog grada jednostavno i povoljno možete i iz gotovo svih zračnih luka u Hrvatskoj i susjedstvu.

Kada se neka europska zračna luka krene bolje povezivati s ostatkom kontinenta, London je obično prvi ili među prvim gradovima koji se nađe na popisu novih linija. Iznimka nije ni Hrvatska, u kojoj je svih sedam najvećih zračnih luka - Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Pula, Rijeka i Osijek - povezano s engleskom prijestolnicom. Ljubljana, Budimpešta, Trst i brojna druga susjedna odredišta također imaju izravne linije za grad na Temzi.

Dobra povezanost Londona nimalo ne čudi. Naime, osim što se radi o golemom gradu, može se pohvaliti i time da ima čak šest zračnih luka - Heathrow (najprometniji europski aerodrom), Gatwick, Stansted, Luton, City i Southend. Velik broj luka uvjetovao je i njihovu specijalizaciju, pa najveću među njima primarno ipak koriste tradicionalni prijevoznici, dok niskotarifni prijevoznici uglavnom biraju Stansted i Luton. Brojni jeftini prijevoznici ondje imaju svoje baze, a neki, poput EasyJeta i Ryanaira, čak i više njih.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.
    Error 503 Service Unavailable

    503 Service Unavailable

    Our apologies for the temporary inconvenience. The requested URL generated 503 "Service Unavailable" error due to maintenance of the server.

Provjerite cijene smještaja u Londonu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti