Smještaj u Londonu

U Londonu je smještaj vrlo skup, a može se naći po cijelom gradu. Uz to, sobe su često vrlo skučene, zbog visoke cijene kvadrata, što je dovelo do štednje na svakom centimetru.
Smještaj u Londonu Smještaj u Londonu

Vrijedi obratiti pozornost na akcije velikih hotelskih lanaca, s obzirom da njihove cijene znaju pasti sve do 35 - 40 eura po noćenju za osobu, što nije mnogo skuplje od najjeftinijih hostela. Poželjno je da smještaj bude uz postaju podzemne željeznice, jer bi vam se inače moglo dogoditi da gubite mnogo vremena na prijevoz. Naravno, to nije toliko bitno ako se nalazite u samom centru.

S obzirom da je London skup u svim aspektima, pronalazak sobe sa zasebnom ili dijeljenom čajnom kuhinjom može se pokazati kao odličan način za uštedu na troškovima prehrane. Isto tako, poželjno je da hotel ima uključen doručak u cijeni noćenja, s obzirom da se on inače naplaćuje 5-6 GBP, a ujutro je ipak najpraktičnije jesti u hotelu gdje ste odsjeli.

Sezonom se smatra razdoblje od travnja do listopada. S obzirom na broj smještajnih jedinica izbor je u svako doba godine velik, no povoljni hoteli se popune vrlo brzo i poželjno je rezervirati što ranije. S obzirom da mnogi od povoljnih hotela imaju vrlo male sobe i uspješno maskiraju svoje nedostatke, prije rezervacije dobro se raspitajte o smještaju i nađite što više fotografija, kako se ne biste neugodno iznenadili.

U Londonu je jeftin smještaj uglavnom prilično udaljen od središta grada, pa je poželjno da budete blizu postaje podzemne željeznice, jer bi vam se inače moglo dogoditi da gubite mnogo vremena na prijevoz. Ako putujete preko zračne luke Heathrow, dobar izbor mogli bi biti okolni hoteli, koji nude nešto viši standard za nižu cijenu. Mnogi svjetski poznati lanci ondje imaju svoje objekte, poput Sheratona, Sofitela, Marriota ili Hiltona.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Londonu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam engleska prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Londonu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Londonu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti