Nica

Nica je najveći grad Azurne obale. Grad s 350 000 stanovnika pravo je središte na ovom području, kako turističko, tako i gospodarsko. Nica se doživljava, kao uostalom i većina mjesta na Azurnoj obali, prilično oprečno. Nekima je ugodna, živa, šarmantna, a drugima pak precijenjena i nimalo lijepa. Vi ćete je, naravno, doživjeti na svoj način.
Nica Nica

Kupati se možete na petnaestak privatnih plaža, ali i na brojnim javnim plažama između njih. S obzirom da će vam na privatnoj novci vrlo brzo 'pobjeći iz džepa', preporučujemo kupanje na javnim plažama, kojima je jedina mana šljunčana podloga, ako vam to uopće toliko smeta.

Uz plaže se proteže znamenita Promenade des Anglais, šest kilometara duga šetnica, mjesto na kojem se gleda i biva viđen, a u kratkom pregledu Nice, izdvojit ćemo još pravoslavnu Katedralu sv. Nikole, svakako neobičnu građevinu za ovo područje, o kojoj, kao i o Promenade des Anglais, možete čitati u dijelu 'Što posjetiti u Nici (znamenitosti)'.

Provjerite cijene smještaja u Nici

Prijava
Odjava
Soba
Gosti
Nica
Javni prijevoz u Nici

Javni prijevoz u Nici

Javni prijevoz u Nici solidno je organiziran, a sastoji se od autobusa i tramvaja.
Jeftini letovi iz/do Nice

Jeftini letovi iz/do Nice

Kako najpovoljnije letjeti iz/do Nice? Pronađite najjeftinije avio karte na brz i jednostavan način.

Karta Nice sa znamenitostima

Pogledajte interaktivnu kartu sa znamenitostima u Nici.
Noćni život u Nici

Noćni život u Nici

Noćni život u Nici prilično je živ, ali i skup. Izlazak u noćne klubove mogao bi vam samo za upad 'uzeti' 10-20 eura, ali moguće je naći i povoljnija mjesta. Mnogi se od njih nalaze na otvorenom, pa...
Prijevoz do Nice

Prijevoz do Nice

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do Nice.
Shopping u Nici

Shopping u Nici

U Nici shopping možemo podijeliti u tri zone - centar (noviji dio grada), stari dio grada i trgovački centar Cap3000, koji se nalazi izvan grada.
Smještaj u Nici

Smještaj u Nici

Kod rezerviranja smještaja u Nici trebate biti vrlo oprezni, jer gosti često znaju biti razočarani uslugom i samim smještajem.

Što posjetiti (znamenitosti) u Nici

Pogledajte koje su najzanimljivije atrakcije što vas čekaju u najvećem gradu na Azurnoj obali - Nici.