Jeftini letovi za Pariz

Pariz je drugi po veličini europski grad, a ima i drugu zračnu luku po ostvarenom prometu na Starom kontinentu. Odlično je povezan s cijelim svijetom, pa tako i našim gradovima.

Jedan od omiljenih svjetskih gradova san je milijuna putnika, pa ne čudi to što mnogi prijevoznici održavaju poveznice s njime. Osim tradicionalnih prijevoznika, prije svega Air Francea, kojemu je Pariz glavno čvorište, za Grad svjetla lete i brojni niskotarifni prijevoznici, poput Vuelinga, Ryanaira i EasyJeta. Oni dijelom koriste dvije gradske zračne luke, Charles de Gaulle i Orly, a dijelom Beauvais, koji je od središta grada udaljen oko sat i pol vožnje, no putnike privlače vrlo niske cijene karata za poveznice s tim aerodromom.

S Parizom je izravno povezano više hrvatskih gradova, među njima Zagreb, Split i Dubrovnik, ali i brojni gradovi u susjedstvu, primjerice Ljubljana i Budimpešta.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.

Provjerite cijene smještaja u Parizu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti