Prijevoz do Pariza

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do 'grada svjetla'. Saželi smo kako do Pariza autobusom, vlakom i zrakoplovom.
Prijevoz do Pariza Prijevoz do Pariza

Autobusni prijevoz do Pariza

Za Pariz postoji izravna linija s polaskom iz Zagreba. Vožnja traje 23 sata, a putem se staje u Grenobleu i Lyonu. Više o navedenoj liniji možete doznati na zasebnoj stranici:

Zračni prijevoz do Pariza

U Parizu, jednom od glavnih europskih prometnih čvorišta, i njegovoj bližoj okolici smjestile su se tri zračne luke - Charles de Gaulle, Orly i Beauvais. ZL Charles de Gaulle najprometnija je među njima, a svrstava se i među najprometnije zračne luke u cijeloj Europi.

Pariz je s Hrvatskom dobro povezan, iako su linije za naše gradove uglavnom sezonske. Popis izravnih poveznica s Hrvatskom i okolnim zračnim lukama, pregled jeftinih letova te ostale korisne informacije možete vidjeti u zasebnim člancima:

Željeznički prijevoz do Pariza

Ne postoji izravna željeznička veza između Hrvatske i Pariza. Ako se odlučite na takav put, morat ćete presjedati. U tom slučaju možda je najbolji izbor linija iz Münchena, budući da do tamo možete doći izravno iz Zagreba, a onda jutarnjim TGV vlakom otputovati prema Parizu, do kojeg put traje oko šest sati. Cijene ovise o terminu kojeg odaberete i tome koliko ranije rezervirate kartu, a provjeriti ih možete na stranicama SNCF-a (www).

Provjerite cijene smještaja u Parizu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti