Smještaj u Parizu

Kao i svaka svjetska metropola, Pariz je prepun hotela, što je odlično za putnike zbog velike konkurencije i čestih akcija kojima hotelijeri pokušavaju privući goste.
Smještaj u Parizu Smještaj u Parizu

Brojni su luksuzni hoteli, od kojih je najpoznatiji Ritz - simbol prestiža i elegancije. Kako je ovo i 'grad zaljubljenih', postoje izvrsni boutique hoteli u kojima prevladava posebna intimna atmosfera. Za one koji ostaju više od jednog vikenda, dobra su preporuka apartmani, koje je moguće iznajmljivati, kao i hosteli ili bed & breakfasti.

S obzirom da Seina dijeli Pariz na dva dijela, okvirno ga možemo podijeliti na lijevu i desnu obalu. Lijeva se obala smatra jeftinijom, dok je desna ekskluzivnija i skuplja. Na desnoj obali tako možete odsjesti u nekom od luksuznih hotela u blizini Louvrea ili Slavoluka pobjede, ali lijeva obala privlači svojim starinskim ugođajem i šarmom. Ondje se nalazi Latinska četvrt, poznata baš po jedinstvenom, tradicionalnom doživljaju koji pruža.

Što se sezonalnosti tiče, Pariz je odlično popunjen veći dio godine, no za izbjegavanje gužve odličan izbor su srpanj i kolovoz. Razlog tome nije manjak turista, dapače to je vrijeme kad npr. Amerikanci najviše posjećuju Pariz, nego to što u to doba Parižani napuštaju svoj grad i zapućuju se prema morskim odredištima. Što se cijena tiče, najbolje ćete proći putujete li u Pariz u zimskim mjesecima, kada su cijene u većini hotela nešto niže.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Parizu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam francuska prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Parizu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Parizu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti