Smještaj u Drnišu

Drniš ima samo jedan hotel, a to je 'Hotel Park' s tri zvjezdice, smješten u samom centru grada.
Smještaj u Drnišu Smještaj u Drnišu

Sve su popularnija seoska domaćinstva u okolici grada, pa je tako zadnjih godina sve češći slučaj da se lokalno stanovništvo bavi turizmom. Neka od seoskih domaćinstava nalaze se na Miljevcima (Drinovci, Bogatići, Brištane), u Pakovu Selu i Radoniću.

U takvim objektima gosti mogu uživati i u domaćim specijalitetima, poput miljevačkog pršuta, sira, domaće janjetine itd.

Ispod smo izdvojili neke od smještajnih objekatana drniškom području. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam drniš i njegova okolica nude, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Drnišu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti