Jeftini letovi iz Dubrovnika

Osim što je naše najpoznatije odredište, Dubrovnik je i grad s trećom po veličini zračnom lukom u Hrvatskoj te je povezan s mnogim zanimljivim mjestima.

Zbog svojeg položaja na samom jugu Hrvatske i činjenice da nije dovoljno kvalitetno kopnenim putem povezan s ostatkom zemlje, Dubrovnik je uvijek bio nešto više usmjeren zračnom prijevozu. Popularno je odredište tako tijekom sezone povezano s brojnim atraktivnim gradovima, pri čemu putnici mogu birati između niskotarifnih i tradicionalnih prijevoznika.

Od niskotarifnih prijevoznika za Dubrovnik, među ostalima, lete EasyJet, Jet2, Germanwings i Norwegian, a od tradicionalnih tu su Croatia Airlines, British Airways, Lufthansa, SAS i drugi.

Većina je poveznica sezonska, pa je izbor posebno dobar otprilike od Uskrsa nadalje, no zimi vrlo malo prijevoznika leti za Dubrovnik, što upravitelji Zračne luke već nekoliko godina pokušavaju promijeniti.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.

Provjerite cijene smještaja u Dubrovniku

Prijava
Odjava
Soba
Gosti