Prijevoz do Dubrovnika

Dubrovnik se nalazi na samom jugu Hrvatske i do njega je često potrebno dugo se voziti. Naravno, to nije slučaj ako putujete zračnim putem. Pročitajte kako do Dubrovnika autobusom i zrakoplovom.
Prijevoz do Dubrovnika Prijevoz do Dubrovnika

Autobusni prijevoz do Dubrovnika

Autobusni kolodvor u Dubrovniku smješten je izvan središta grada, uz luku Gruž. Nakon što se stigne na dubrovački autobusni kolodvor, do središta grada najlakše se dolazi autobusnim linijama 1A i 1B.

Cijena jednosmjerne karte za relaciju AK Dubrovnik - Pile ili obratno (kupljena u vozilu): 15,00 HRK
Cijena jednosmjerne karte za relaciju AK Dubrovnik - Pile ili obratno (kupljena izvan vozila): 12,00 HRK

Dubrovnik je s ostatkom Hrvatske vrlo dobro povezan, pogotovo tijekom ljetne sezone, kada se autobusom izravno može putovati u brojna odredišta. Više o autobusnim linijama za Dubrovnik možete doznati u članku Autobusni kolodvor (AK) Dubrovnik. U nastavku navodimo nekoliko popularnih linija:

Brodski prijevoz do Dubrovnika

Dubrovnik je važno lokalno čvorište za brodski prijevoz te se iz njega može otputovati na, primjerice, Mljet ili Šipan. Sve poveznice provjerite u članku Trajektna luka Dubrovnik.

Zračni prijevoz do Dubrovnika

Zračna luka Dubrovnik nalazi se u Čilipima, na području općine Konavle, 20-ak kilometara jugoistočno od Dubrovnika. Najznačajniji je to aerodrom na hrvatskom jugu, a poseban je po tome što se uz njega nalazi jedna prirodna atrakcija - Đurovića špilja.

Dubrovnik je zračnim putem solidno povezan s Hrvatskom i ostatkom Europe. Nažalost, linije su još uvijek uglavnom sezonske.

Od grada Dubrovnika do Zračne luke Dubrovnik voze autobusi poduzeća Atlas (www.atlas-croatia.com). Polazna/dolazna točka je glavni autobusni kolodvor (luka Gruž), a usputne su autobusne postaje hotel Stadion, Žičara, Srebreno i Plat.

Cijena jednosmjerne autobusne karte za vožnju na relaciji Dubrovnik - ZL Dubrovnik ili obratno: 40,00 kuna
Cijena povratne autobusne karte za vožnju na relaciji Dubrovnik - ZL Dubrovnik ili obratno: 70,00 kuna
Podatci navedeni u tablici ili natuknicama provjereni:
15. 03. 2016.

Provjerite cijene smještaja u Dubrovniku

Prijava
Odjava
Soba
Gosti