Smještaj u Dubrovniku

Dubrovnik je grad s uvjerljivo najboljom smještajnom ponudom u Hrvatskoj, što i ne čudi s obzirom na njegovu popularnost. Ponuda je vrlo raznolika, a cijene značajno variraju ovisno o razdoblju u godini.
Smještaj u Dubrovniku Smještaj u Dubrovniku

Hoteli u Dubrovniku raštrkani su posvuda, no najviše ih je na poluotoku Lapad, zapadno od središta Dubrovnika. Naravno, tu je i nekoliko hotela koji se nalaze istočno od centra i s čijih se terasa pruža predivan pogled na Dubrovačke zidine. Među njima su i dvije gradske institucije - Excelsior i Grand Villa Argentina.

U samom središtu, nedaleko od crkve sv. Vlaha, nalazi se Pucić Palace, boutique hotel nadaleko poznat po svojoj raskoši. Unutar zidina ne nalazi se mnogo hotela, nego dominira privatni smještaj, pa možete birati između stotina apartmana i soba.

Lapad je sa svojom kombinacijom zelenila i morskog plavetnila zaista idealno područje za smjestiti se, što su iskoristile mnoge hotelske kuće. Lapad je dom hotelima raznih kategorija, pa i visokokategornika, među kojima su More, Ariston, Royal Princess i Royal Palm.

Tu su i Neptun, Valamar Lacroma, Grand Hotel Park te lapadski Kompas, Tirena itd.

Cijene smještaja u Dubrovniku

Cijene hotela i ostalih smještajnih objekata u Dubrovniku prate sličan uzorak kao i u drugim hrvatskim turističkim središtima. Tako je smještaj najpovoljniji otprilike u razdoblju od listopada do Uskrsa, s iznimkom dana oko Božića i Nove godine. Cijene zatim rastu oko Uskrsa, a dodatno i sredinom svibnja ili u lipnju. Smještaj je, očekivano, najskuplji u srpnju i kolovozu, dok pad slijedi u rujnu.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Dubrovniku. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam jadranski biser nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Dubrovniku možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Dubrovniku

Prijava
Odjava
Soba
Gosti