Plaže u Ninu

Najpoznatija pješčana gradska plaža je Kraljičina plaža, šetnjom udaljena oko 10 minuta od centra grada. Ako do nje idete autom, naplata parkinga vrši se prije ulaska na plažu sve do 18 sati, a cijena za cijeli dan iznosi 10 kuna. Zanimljivost ove plaže je i što prije dolaska na nju morate prijeći desetak metara dugi plićak, nakon kojeg vas čekaju stotine metara pješčanog užitka.
Plaže u Ninu Plaže u Ninu

More je plitko i toplo, što je osobito pogodno za obitelji s djecom, ali treba znati da vjetroviti dani nisu rijetkost. U sklopu plaže nalazi se i ljekovito blato, koje ima pozitivne učinke kod ljudi sa zdravstvenim tegobama, dok je od sportskih sadržaja najpopularniji kitesurfing.

U obližnjem mjestu Sabunike također se nalaze pješčane plaže, a klimatski uvjeti odlični su za vodene sportove poput surfanja i jedrenja.

U Zatonu se pak nalazi duga šljunčano-pješčana plaža koju krasi 'Plava zastava' i koja je okružena zabavnim parkovima za djecu, bazenima, toboganima te nizom ugostiteljskih objekata, a jednokratna ulaznica za pješake iznosi 25 kuna.

Provjerite cijene smještaja u Ninu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti