Smještaj na Plitvičkim jezerima

U blizini i unutar samog Nacionalnog parka nalaze se brojne smještajne jedinice, a možete se smjestiti u hotelima, kampovima ili apartmanima.
Smještaj na Plitvičkim jezerima Smještaj na Plitvičkim jezerima

U blizini i unutar samog Nacionalnog parka nalaze se brojne smještajne jedinice, a možete se smjestiti u hotelima, kampovima ili apartmanima.

Najbolji položaj imaju hoteli Jezero, Plitvice i Bellevue, koji se nalaze u središnjoj zoni Parka, pa je tako npr. hotel Jezero smješten svega nekoliko stotina metara od prekrasnog jezera Kozjak.

U blizini Plitvica su i dva kampa - Korana i Borje. Naravno, tu su i brojna domaćinstva koja nude smještaj u prekrasnom okružju ličkih šuma.

Ispod smo izdvojili neke od smještajnih objekata na Plitvičkim jezerima. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam naš najstariji nacionalni park nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja na Plitvičkim jezerima možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Plitvičkim jezerima

Prijava
Odjava
Soba
Gosti