Prijevoz do Orebića

Pročitajte kako najjednostavnije i najpovoljnije stići do Orebića te kako je to mjesto povezano sa svojom okolicom.
Prijevoz do Orebića Prijevoz do Orebića

Brodski prijevoz do Orebića

Uz trajekt koji povezuje Ploče i mjesto Trpanj na Pelješcu, postoje i trajekt te putnički brod koji spajaju Orebić i Korčulu. Plovidbene redove i cjenike za navedene linije možete provjeriti na zasebnim stranicama:

Autobusni prijevoz do Orebića

Orebić je autobusima povezan s okolnim mjestima i Dubrovnikom, a povremeno, pogotovo tijekom sezone, i sa Zagrebom te drugim gradovima u Hrvatskoj.

Cestovni prijevoz do Orebića

Ako u Orebić stižete iz smjera Zagreba, tj. sjeverne Hrvatske, možete izabrati nekoliko ruta do Pelješca. Jedna je preko autoceste A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, gdje se izađe na čvoru Ploče. Zatim se spušta do Ploča i otamo ide trajektom do mjesta Trpanj na Pelješcu, nakon kojega vas čeka još 20-ak minuta vožnje do Orebića.

Druga ruta je autocesta A1 Zagreb-Split, nakon koje se vozi Jadranskom magistralom preko Omiša i Makarske do Ploča, a zatim istim trajektom, kao u prethodnoj mogućnosti, na Pelješac.

Treća ruta je ona 'kopnena', tj. nakon što dođete u Ploče, samo nastavite do Neuma i granice s BiH, a zatim preko Stona dalje do Orebića.

Turisti iz Dubrovačko-neretvanske županije ne trebaju prelaziti granicu s BiH niti se voziti trajektom, nego samo državnim cestama D8 i D414, preko kojih stignu u Orebić.

Provjerite cijene smještaja u Orebiću

Prijava
Odjava
Soba
Gosti