Smještaj u Puli

Pula je za hrvatske pojmove velik grad, koji ujedno postiže vrlo dobre turističke rezultate, pa je tako i smještajna ponuda dosta raznolika i bogata.
Smještaj u Puli Smještaj u Puli

Najveći dio hotela nalazi se u i oko samog središta grada i na poluotoku Verudela, nekoliko kilometara južno od pulskog centra. Na Verudeli se nalaze i neki od najboljih gradskih hotela, poput Park Plaze Histria i Park Plaze Verudela.

Želite li spavati blizu Arene, ondje se nalazi nekoliko kvalitetnih hotela - Amfiteatar, Galija i Scaletta. U središtu grada, bliže Forumu, nalazi se i nekoliko hostela - Pula Art Hostel, Pipistrelo i Sonja. U Puli je sve bolja i ponuda apartmana, a njih, kao i druge smještajne objekte, možete pretražiti ovdje.

Cijene smještaja u Puli

Cijene hotela i ostalih smještajnih objekata u Puli prate sličan uzorak kao i u drugim hrvatskim turističkim središtima. Tako je smještaj najpovoljniji otprilike u razdoblju od listopada do Uskrsa, s iznimkom dana oko Božića i Nove godine. Cijene zatim rastu oko Uskrsa, a dodatno i sredinom svibnja ili u lipnju. Smještaj je, očekivano, najskuplji u srpnju i kolovozu, dok pad slijedi u rujnu.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Puli. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam najveći grad u Istri nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Puli možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Puli

Prijava
Odjava
Soba
Gosti