Smještaj u Rovinju

Rovinj je stalno u samom vrhu najtraženijih hrvatskih turističkih odredišta, a veliku potražnju dobro prati i kvalitetna smještajna ponuda.
Smještaj u Rovinju Smještaj u Rovinju

Po mnogima najromantičniji hrvatski grad posjetiteljima nudi vrlo dobar izbor smještajnih objekata. Među njima je i nekoliko visokokategornika, a dva hotela s pet zvjezdica - Monte Mulini i Lone - svrstavaju se među najbolje hrvatske hotele.

U samom Starom gradu nalaze se uglavnom vile i apartmani, ali svoje je mjesto ondje u jednoj staroj palači našao i hotel Angelo d'Oro, koji se ističe svojim povijesnim ambijentom.

Na samom ulazu u povijesnu jezgru nalazi se hotel Adriatic, no najveća koncentracija dobrih hotela ipak je u južnom dijelu Rovinja, uz gradske plaže, gdje su se primjerice smjestili prije spomenuti Monte Mulini i Lone te Eden i Park. Nedaleko od obale, na otočiću Sveti Andrija smjestio se pak hotel Istra.

Tražite li povoljniji smještaj, on se nalazi nešto dalje od središta grada - u turističkim naseljima Amarin (sjeverno od središta Rovinja) i Villas Rubin (južno). Naravno, povoljan smještaj može se naći i u lokalnim apartmanima.

Cijene smještaja u Rovinju

Cijene hotela i ostalih smještajnih objekata u Rovinju prate sličan uzorak kao i u drugim hrvatskim turističkim središtima. Tako je smještaj najpovoljniji otprilike u razdoblju od listopada do Uskrsa, s iznimkom dana oko Božića i Nove godine. Cijene zatim rastu oko Uskrsa, a dodatno i sredinom svibnja ili u lipnju. Smještaj je, očekivano, najskuplji u srpnju i kolovozu, dok pad slijedi u rujnu.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Rovinju. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam omiljeno istarsko odredište nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Rovinju možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Rovinju

Prijava
Odjava
Soba
Gosti