Prijevoz do Skradina

Pročitajte kako najjednostavnije ili najpovoljnije doći do Skradina. Saželi smo kako do toga gradića autobusom i automobilom.
Prijevoz do Skradina Prijevoz do Skradina

Cestovni prijevoz do Skradina

Automobilom se do Skradina najbrže stiže autocestom A1 (Zagreb - Split - Dubrovnik), silazi se na čvoru 'Skradin', a daljnjih nekoliko kilometara do grada vozi se državnom cestom D56.

Ako više volite putovati 'starom cestom' i dolazite sa sjevera Hrvatske, državnom cestom D33 preko Knina i Drniša stići ćete do mjesta Tromilja, gdje skrećete udesno na cestu D56 i nakon 10-ak minuta, eto vas u Skradinu.

Ako pak stižete s juga Hrvatske, nakon dolaska u Šibenik, pratite putokaze za Drniš i Nacionalni park Krka, nakon čega se opet stiže do raskrižja u mjestu Tromilja i skreće na cestu D56.

Veliko parkiralište, koje se tijekom sezone naplaćuje, nalazi se odmah na ulazu u grad, pokraj parka i samog ulaska u stari dio Skradina.

Autobusni prijevoz do Skradina

Autobusni prijevoz prema Skradinu vrši šibenski Autotransport (www.atpsi.hr), pa ako se odlučite na ovu vrstu prijevoza prvo treba doputovati do sjedišta Šibensko-kninske županije, koje je povezano s većinom gradova u Hrvatskoj. Učestalost polazaka na relaciji Šibenik - Skradin ovisi o razdoblju u godini, pri čemu se češće prometuje tijekom ljetne sezone.

Provjerite cijene smještaja u Skradinu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti