Jeftini letovi iz Zagreba

Zračna luka Zagreb najveća je zračna luka u Hrvatskoj i još uvijek jedina koja ostvaruje značajniji promet i u zimskim mjesecima.

Zagreb je izravno povezan s velikim brojem odredišta, pri čemu je sezonalnost mnogo manje izražena nego kod drugih gradova sa zračnim lukama, koji ljeti imaju i više izravnih poveznica s različitim odredištima, no zimi se većina njih obustavlja.

Iz Zagreba se direktno može letjeti u brojne europske metropole, a u posljednje vrijeme sve je više linija i za nešto udaljenija odredišta, poput Dubaija ili Dohe. Pravih niskotarifnih linija vrlo je malo, pa je tu samo nekolicina poveznica Vuelinga, Norwegiana i Germanwingsa.

Tradicionalnih prijevoznika znatno je više te su na Plesu prisutni Croatia Airlines, Lufthansa, KLM, Qatar Airways i mnogi drugi.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.
    Error 503 Service Unavailable

    503 Service Unavailable

    Our apologies for the temporary inconvenience. The requested URL generated 503 "Service Unavailable" error due to maintenance of the server.

Provjerite cijene smještaja u Zagrebu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti