Smještaj u Zagrebu

U Zagrebu, kao sve popularnijem srednjoeuropskom turističkom odredištu, možete pronaći smještajne jedinice svih vrsta i prilagođenih za svaki 'džep'.
Smještaj u Zagrebu Smještaj u Zagrebu

U Zagrebu postoje tri hotela s pet zvjezdica, od kojih je najluksuzniji Hotel Esplanade, hotel izgrađen 1925. godine za putnike s legendarnog Orient Expressa, koji je prometovao na liniji Pariz-Istanbul. Druga dva su Sheraton i Westin.

Hotela s četiri zvjezdice ima desetak, od kojih su centru grada najbliži Dubrovnik, Palace i Arcotel Allegra, dok onih s tri zvjezdice ima više od 20, poput Hotela Central ili The Movie Hotela, čije su sobe tematski uređene prema poznatim filmovima i glumcima.

Od povoljnijeg smještaja bliže središtu grada postoji nekoliko hostela, poput Chillout Hostela, Taban Hostela, Youth Hostela HFHS-a, Funk Lounge Hostela, Hostela Chic, Hostela Shappy i Nokturna.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Zagrebu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam hrvatski glavni grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Zagrebu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Zagrebu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti