Smještaj u Dublinu

Kako je Dublin u zadnjih nekoliko godina postao sve poželjnije turističko odredište, pogotovo među mlađom populacijom, ovdje ćete pronaći bogatu ponudu svih vrsta smještaja, od hostela i popularnih bed&breakfasta, pa do luksuznih hotela.
Smještaj u Dublinu Smještaj u Dublinu

Najbolji dio grada za rezervaciju smještaja jest u blizini Temple Bara i ulice O'Connell, pogotovo ako namjeravate upoznati lokalni noćni život, jer ćete u tom slučaju do svog hotela/hostela imati svega nekoliko minuta šetnje.

Ako Dublin namjeravate posjetiti za Dan sv. Patrika (17. ožujka), uzmite u obzir da su gotovo sve smještajne jedinice u to vrijeme zauzete i rezervirane mjesecima unaprijed, budući da je to najveći nacionalni praznik kada u Irsku stižu tisuće turista iz svih krajeva svijeta.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Dublinu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam irski glavni grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Dublinu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Dublinu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti