Smještaj u Algheru

Alghero ima vrlo raznoliku ponudu smještaja te svatko može pronaći nešto za sebe.
Smještaj u Algheru Smještaj u Algheru

Očekivano, cijene su najviše na vrhuncu sezone, tijekom srpnja i kolovoza, a padaju što su udaljenije od toga razdoblja. Tako se početkom lipnja ili krajem rujna mogu naći izvrsne ponude, u listopadu ili svibnju pogotovo. S obzirom da su i ta razdoblja, prije svega mjesec listopad, pogodna za kupanje, to može biti izvrsna prilika za povoljan posjet Sardiniji.

Gledano po gradskim četvrtima, najskuplja je povijesna jezgra, s obzirom da su plaže vrlo blizu (Lido na sjeveru, Dante, Valencia i Calabona na jugu), a svi sadržaji i najveći dio gradskih znamenitosti nalaze se na udaljenosti od nekoliko minuta hoda.

Lido pak ima najveći izbor smještajnih objekata. Uz ulicu, iznad plaže, nanizani su desetci hotela, apartmanskih naselja i privatnih apartmana, koji variraju od sasvim običnih i prosječnih objekata do visokokategoriziranih hotela. Cijene su također visoke u sezoni, ali upravo ondje se obično mogu naći dobre ponude zbog visoke konkurencije, pogotovo na rubu ili izvan sezone.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Algheru. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će u sezoni biti dosta skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog, pogotovo ako rezervirate dovoljno rano.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam taj sardski biser nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Algheru možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Algheru

Prijava
Odjava
Soba
Gosti