Smještaj u Firenci

Firenca svojom kulturom djeluje nekako bogato, elitno. No, cijene smještaja mogle bi vas jako iznenaditi, jer se on u Firenci može naći zaista povoljno.
Smještaj u Firenci Smještaj u Firenci

Tako se smještaj u dvokrevetnoj hotelskoj sobi može naći već za 20-ak eura po osobi, dok za 30-35 eura možete naći vrlo kvalitetan hotel na dobroj lokaciji.

Nerijetko i cijele ulice, udaljene svega par minuta šetnje od centra, znaju biti prilagođene turističkom smještaju, pa u zgradama umjesto stanova možete pronaći hostele, budget hotele ili bed&breakfaste, dok vrhunski hoteli pružaju zaista neponovljiv doživljaj Toskane, s čijih balkona i terasa, između ostalog, možete uživati u pogledu na Duomo, Arno ili cijeli grad.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Firenci. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam Firenca nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Firenci možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Firenci

Prijava
Odjava
Soba
Gosti