Korisne informacije o Orvietu

Pročitajte informacije koje bi vam mogle koristiti tijekom boravka u Orvietu - gdje odložiti prtljagu te što je to 'Orvieto Carta Unica'.
Korisne informacije o Orvietu Korisne informacije o Orvietu

Odlaganje prtljage u Orvietu

Željeznički kolodvor u Orvietu nema mogućnost ostavljanja prtljage, pa ćete je morati ostaviti u nekom ugostiteljskom objektu ili se drukčije snaći. Za prihvat torbi i kofera specijalizirao se hotel Picchio, koji se nalazi nekoliko stotina metara od kolodvora.

Naknada po torbi je 4 eura. Imajte na umu da je u vrijeme ručka pauza, u razdoblju između 13h i 16h, ovisno o danu, pa ne ćete moći preuzeti svoju prtljagu. Ako baš tada namjeravate preuzeti svoje kofere, razgovarajte s osobom na recepciji i vidite je li to ikako moguće dogovoriti. Naravno, u to doba ne ćete ni moći ostaviti svoje stvari u hotelu.

Hotel se nalazi na adresi Via Giovanni Salvatori 17. Ako ste u Orvieto stigli vlakom, izađite iz zgrade kolodvora. Krenite prema lijevo, gdje ćete nakon 50-ak metara ugledati benzinsku postaju. Ondje pređite cestu i kratko nastavite lijevo. Zatim skrenite u prvu ulicu desno, koja na početku vodi blago uzbrdo. Nakon skretanja, ubrzo ćete se naći na malom križanju, pa opet trebate skrenuti udesno, u ulicu koja vodi uz nešto veću uzbrdicu. To je ulica 'Giovanni Salvatori'. Putem biste trebali vidjeti nekoliko vulkanizerskih radnji. Hotel Picchio se nalazi s lijeve strane, nakon 100-ak metara uspona.

Provjerite cijene smještaja u Orvietu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti