Orvieto Carta Unica

Orvieto Carta Unica je kartica koja vam omogućuje brojne pogodnosti za vrijeme boravka u Orvietu.
Orvieto Carta Unica Orvieto Carta Unica

Orvieto Carta Unica (www.cartaunica.it) kartica je namijenjena turistima korištenjem koje možete besplatno posjetiti glavne gradske znamenitosti, ostvariti jednu besplatnu povratnu vožnju žičarom i minibusevima, besplatno parkirati automobil u trajanju od pet sati na natkriveno parkiralište 'Ex Campo della Fiera' te ostvariti popuste u trgovinama i ugostiteljskim objektima. Ako parkirate automobil na navedeno parkiralište, imate i mogućnost besplatne vožnje dizalima do grada (o dizalima više u dijelu 'Prijevoz u Orvietu').

Tako s ovom karticom, među ostalim, možete posjetiti Katedralu i kapelicu San Brizio, uspeti se na Torre del Moro, posjetiti muzej Claudio Faina, a možete i posjetiti tzv. 'podzemni Orvieto'.

Karticu možete kupiti u turističkom uredu na Piazza Duomo te kod željezničkog kolodvora. Korisna je mogućnost ostvarenja prava iz kartice tijekom cijele godine. Dakle, ako za svoga boravka ne uspijete posjetiti sve znamenitosti, a uskoro ćete se opet naći u Orvietu, ne ćete morati kupiti novu karticu kako biste posjetili ta mjesta.

Puna cijena je 18 eura, dok studenti, grupe i stariji od 65 godina trebaju izdvojiti 15 eura. Za djecu do deset godina ne plaća se ništa. Uz ovu karticu dobit ćete i plan grada uz brošuru o svim objektima uključenima u ovaj program.

Provjerite cijene smještaja u Orvietu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti