Noćni život u Rimu

Rim se ne može smatrati mekom za provode, poput Londona ili Madrida, ali noćni život je sasvim solidan.
Noćni život u Rimu Noćni život u Rimu

Većina klubova koncentrirala se u četvrtima Testaccio i Ostiense, koji je doživio naglo buđenje zadnjih godina. Tamo možete naći i risto barove, mjesta gdje se jede, pije i pleše! Od klubova bismo izdvojili AkAB (www.akabcave.com, podzemna Piramide) u Testacciu.

Posebnost Rima je zabavljanje na otvorenom, zahvaljujući ugodnoj klimi cijele godine. Turisti, ali i domaćini, uživaju pijuckajući omiljena pića na otvorenom, upoznavajući istodobno nove ljude. Takva je zabava posebno prisutna oko trga Campo dei Fiori, gdje sve vrvi od turista, a vrlo je vjerojatno da ćete oko sebe uglavnom čuti engleski, velikim dijelom i zbog mnoštva Amerikanaca koji studiraju u Rimu na američkim fakultetima.

Vrlo su popularni irski pubovi, mnogi od njih su i odlično uređeni, a izdvajamo Trinity College (www.trinity-rome.com), koji se nalazi u samom centru uz Viu del Corso.

Za zaljubljene Rim noću pruža nezaboravno iskustvo. Sve počinje prekrasnim zalaskom sunca, nastavlja se romantičnom šetnjom uz Koloseum, Španjolske stube ili neku drugu znamenitost, a večera na jednom od brojnih trgova s fontanom ili u živopisnim rimskim uličicama također je poseban doživljaj! Uostalom, Italija je zemlja romantike, Rim jedan od najljepših svjetskih gradova, a noć stvorena za ljubav, samo se trebate prepustiti Vječnom gradu!

Provjerite cijene smještaja u Rimu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti