Smještaj u Rimu

U Rimu se smještaj može naći relativno povoljno, a posebno je popularan bed&breakfast smještaj.
Smještaj u Rimu Smještaj u Rimu

B&B je od 2000. godine i Svjetskog susreta mladih doživio veliku ekspanziju te predstavlja odličan omjer cijene i kvalitete, a postoje cijele zgrade koje su preuređene samo za takav prihvat turista. Nerijetko ćete uz sobu imati i zajedničku kuhinju, što može znatno sniziti troškove prehrane, naravno u slučaju da imate vremena i volje nešto spremiti.

Povoljan smještaj možete naći u okolici Terminija, a ako vam novac ne predstavlja problem, na raspolaganju su vam gotovo svi lanci luksuznih hotela. Posebnost Rima jesu brojni odlični mali obiteljski i boutique hoteli, koji nude vrhunsku uslugu te su se svrstali u sam vrh ponude smještaja u Rimu.

Kada rezervirate smještaj, pripazite gdje se hotel/hostel/B&B nalazi, jer je to često izvan tzv. prstena, što znatno otežava razgledavanje i povećava vrijeme izgubljeno u prijevozu. Poseban su problem izlasci, jer noćni prijevoz se uglavnom odnosi na središnji dio grada, tako da ćete vjerojatno trebati taksi, koji za takvu relaciju i noćnu vožnju može biti vrlo skup.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Rimu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam talijanski glavni grad nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Rimu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Rimu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti