RP Porto Conte

Regionalni park Porto Conte jedno je od najzanimljivijih područja sjeverne Sardinije te u samom susjedstvu popularnog Alghera skriva brojne ljepote.
RP Porto Conte RP Porto Conte

Alghero je grad koji se često smatra najboljim izborom za 'bazu' na Sardiniji. Osim dobre prometne povezanosti, razlog za to jesu i brojne prirodne ljepote u njegovoj blizini.

Najveći dio njih nalazi se u Regionalnom parku Porto Conte, koji obuhvaća različite prirodne i povijesne atrakcije - Neptunovu špilju, plažu Bombarde i brojne čarobne uvalice oko nje, nalazište nuraghija Palmaveru itd.

Ako se zateknete na Sardiniji, pogotovo ako ste na području Alghera, svakako izdvojite malo vremena za posjet Porto Conteu, barem za razgledavanje Neptunove špilje, jedne od najpoznatijih europskih špilja.

Provjerite cijene smještaja u Regionalnom parku Porto Conte

Prijava
Odjava
Soba
Gosti
RP Porto Conte
Jeftini letovi iz/do Regionalnog parka Porto Conte

Jeftini letovi iz/do Regionalnog parka Porto Conte

Kako najpovoljnije letjeti iz/do Regionalnog parka Porto Conte? Pronađite najjeftinije avio karte na brz i jednostavan način.

Neptunova špilja

Neptunova špilja omiljena je turistička atrakcija na području Alghera.

Nuraghe di Palmavera

Jedna od najpoznatijih karakteristika Sardinije jesu tzv. nuraghiji, megalitske građevine ili naselja stara više od tri tisuće godina.

Plaže Bombarde i Lazzaretto

Alghero se ponosi brojnim lijepim plažama u gradu i svojoj okolici, a jedne od najboljih jesu Bombarde i Lazzaretto.