Plaže Bombarde i Lazzaretto

Alghero se ponosi brojnim lijepim plažama u gradu i svojoj okolici, a jedne od najboljih jesu Bombarde i Lazzaretto.
Plaže Bombarde i Lazzaretto Plaže Bombarde i Lazzaretto

Bombarde

Plaža Bombarde nalazi se zapadno od grada Alghera, otprilike tri kilometra od susjedne Fertilije. Dio je Regionalnog parka Porto Conte te se nalazi u idiličnom okruženju guste borove šume.

Osim mekanog pijeska, brojne goste privlače različiti sadržaji koji se nalaze na njoj i u okolici. Tako se ondje nalazi nekoliko restauranata i barova, kao i igralište za djecu.

Jedan dio plaže privatan je i rezerviran za goste Hotela dei Pini.

Lazzaretto

Blještavo bijeli pijesak odlikuje plažu Lazzaretto, smještenu otprilike kilometar zapadno od plaže Bombarde. Ime je dobila po starom kamenom tornju Lazzaretto koji dominira cijelim okolnim krajem.

Plaža je dobro opremljena, kao i Bombarde te ima čitav niz sadržaja, među kojima su restaurant i najam brodova.

Uvale između plaža Bombarde i Lazzaretto

Tražite li posebno mjesto, potražite uvalice između plaža Bombarde i Lazzaretto. Između njih krije se mnoštvo malih plaža, na kojima biste mogli pronaći savršen mir, pa čak i biti potpuno sami ako se ondje zateknete izvan same sezone. Kako biste došli do njih, trebate se spustiti s glavne ceste i tražiti prolaze koji se spuštaju prema moru. Oprezno - neki od spusteva dosta su uski i strmi, ali nagrada u obliku idiličnih uvala i više je nego dovoljna nadoknada za uloženi trud.

Provjerite cijene smještaja u Regionalnom parku Porto Conte

Prijava
Odjava
Soba
Gosti