Prijevoz do Trsta

Nakon ukidanja izravnih vlakova između Zagreba i Venecije, jedina smislena opcija za prijevoz između Hrvatske i Trsta postali su autobusi. Srećom, prijevoznici su s tim talijanskim gradom povezali brojna naša mjesta, pa se do Trsta može doći brzo i relativno povoljno.
Prijevoz do Trsta Prijevoz do Trsta

Autobusni prijevoz do Trsta

Trst se nalazi na samoj granici sa Slovenijom, u blizini Hrvatske, te predstavlja neku vrstu ulaznog čvorišta iz kojega se putovanje nastavlja u druge talijanske gradove. Stoga, ne čudi što je autobusima dobro povezan s većim dijelom Hrvatske.

Između Zagreba i Trsta svakodnevno prometuje nekoliko izravnih autobusnih linija. Najkraće vožnje traju oko četiri sata, a cijene su prilično povoljne.

Logično, Trst je dobro povezan i s najbližim dijelovima Hrvatske - Istrom i Kvarnerom te se iz Rijeke, Pule i drugih gradova po povoljnim cijenama svakodnevno može do Trsta. U nastavku izdvajamo neke od zanimljivih linija između Hrvatske i Trsta:

Za kraj, spomenimo da se autobusni kolodvor u Trstu nalazi desetak minuta hoda od samoga središta grada, a tik do njega smješten je i željeznički kolodvor, pa je presjedanje na željeznički prijevoz i nastavak putovanja prema drugim talijanskim odredištima vrlo jednostavna zadaća.

Provjerite cijene smještaja u Trstu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti