Smještaj u Trstu

Trst većini posjetitelja predstavlja jednodnevno izletište, no i ako ostanete prespavati jednu ili više noći nećete pogriješiti.
Smještaj u Trstu Smještaj u Trstu

Odlučite li se prespavati u Trstu, birati možete od jednostavnih hostela do Greifa Maria Theresia, najpoznatijeg gradskog hotela.

Cijene su dosta povoljne, pogotovo izvan sezone. Tijekom ljeta cijene rastu i 50 ili više posto.

Lokacija hotela ne igra toliku ulogu, s obzirom da je Trst kompaktan grad u kojemu udaljenosti nisu toliko velike. K tome, gotovo svi objekti nalaze se u zoni između željezničkog kolodvora i brda San Giusto, što je promjer manji od dva kilometra.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Trstu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju vrlo dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Za detaljnije pretraživanje smještaja u Trstu, možete se poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Trstu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti