Smještaj u Veneciji

Smještaj u Veneciji relativno je skup, pogotovo kad ga usporedimo s drugim popularnim talijanskim odredištima, a ponešto zaostaje i kvalitetom ponude, odnosno prostora, pa su tako sobe vjerojatno nešto manje nego što ste navikli, a isto se odnosi i na kupaonice. Nedostatak prostora često uvjetuje i to da zgrade nemaju liftova.
Smještaj u Veneciji Smještaj u Veneciji

Treba priznati da se vlasnici trude urediti svoje objekte, pa su tako obnavljanja relativno česta, no neizbježno ih prati i porast cijena.

Ono što vam veliki broj hotela u Veneciji nudi jest poseban ugođaj života u šarmantnim uličicama tog jedinstvenog grada. Posebnu čar zasigurno daje pogled na lagunu ili Canal Grande, no te sobe su ipak rijetke i, naravno, skuplje.

Što se cijena općenito gledano tiče, teško je odrediti neko razdoblje kad su one nešto niže. U Veneciji sezona traje gotovo cijele godine, no razdoblje od Uskrsa do studenog ipak je vrijeme kada turisti najviše posjećuju 'La Serenissimu'. Dobru ponudu mogli biste uhvatiti u srpnju i kolovozu, kad je gužva radi velikih vrućina manja. Prosječne temperature prelaze 30 °C, što u kombinaciji s visokom vlagom vaš boravak može učiniti prilično neugodnim iskustvom.

Ostatak godine, tj. razdoblje od studenog do ožujka, donosi niže cijene, s iznimkom božićnih i novogodišnjih praznika te razdoblja karnevala.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Veneciji. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam Venecija nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u 'La Serenissimi' možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Veneciji

Prijava
Odjava
Soba
Gosti