Jeftini letovi iz Budimpešte

Budimpeštanska zračna luka, uz bečku, najveća je zračna luka u hrvatskom okruženju, a uz Veneciju ujedno i najveće niskotarifno čvorište.

Hrvatska svake godine ima sve više niskotarifnih zračnih poveznica, na kojima se može letjeti po vrlo povoljnim cijenama. Ipak, neka zanimljiva odredišta još uvijek nam nisu izravno dostupna ili se barem do njih ne može po niskim cijenama, a i većina poveznica odnosi se na južnu Hrvatsku.

Stoga je stanovnicima Zagreba, ali i cijele sjeverne i istočne Hrvatske zanimljiva Budimpešta, koja je relativno lako dostupna i iz čije se zračne luke može u zaista brojna odredišta, često po nevjerojatno niskim cijenama.

Budimpešta je tako danas velika Wizz Airova i Ryanairova baza. Osim do 'standardnih' destinacija, poput Londona, Pariza, Bruxellesa i sličnih, iz Budimpešte se, prije svega zahvaljujući Wizz Airu, povoljno može i u nešto egzotičnija mjesta, poput Istanbula, Moskve ili Dubaija.

Naravno, Budimpešta je i u mreži drugih velikih niskotarifnih prijevoznika, poput EasyJeta, Norwegiana, Vuelinga i Pegasusa, a na nju slijeću i tradicionalni prijevoznici.

Jednosmjerno
Povratno
Želite li vidjeti više primjera jeftinih avio karata za određeni grad ili državu, poslužite se ↑ okvirom za pretraživanje ↑.
    Error 503 Service Unavailable

    503 Service Unavailable

    Our apologies for the temporary inconvenience. The requested URL generated 503 "Service Unavailable" error due to maintenance of the server.

Provjerite cijene smještaja u Budimpešti

Prijava
Odjava
Soba
Gosti