Smještaj u Budimpešti

Budimpešta je jedan od turistički najrazvijenijih gradova ovog dijela Europe, a u skladu s time obiluje smještajnim jedinicama.
Smještaj u Budimpešti Smještaj u Budimpešti

Rijetko gdje ćete dobiti luksuz po tako niskim cijenama. Hoteli s pet zvjezdica često nude svoje sobe znatno ispod razine 100 eura, što je teško naći u ostalim europskim prijestolnicama. K tomu za dobru cijenu možete dobiti smještaj u prekrasnim povijesnim palačama ili u posebno lijepim hotelima sa sobama s pogledom na Dunav, koji noću zaista očarava.

Što se izbora između Budima i Pešte tiče, sve ovisi o vašim preferencijama. Ako više želite mir i tišinu, bolji izbor bio bi Budim. Ako vam je važnije biti bliže većini znamenitosti te biti bolje prometno povezan, odaberite Peštu.

Sezonom se smatra otprilike razdoblje od početka proljeća do početka jeseni, kad su i cijene više nego u ostatku godine. Smještaj je, naravno, skuplji i za Novu godinu te tijekom većih događanja u mađarskom glavnom gradu.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Budimpešti. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam mađarska prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Budimpešti možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Budimpešti

Prijava
Odjava
Soba
Gosti