Smještaj u Berlinu

Berlin obiluje brojnim smještajnim objektima, a cijene bi se mogle okarakterizirati kao umjerene, izvan vršnih razdoblja čak i povoljne za grad takvoga značenja i popularnosti.
Smještaj u Berlinu Smještaj u Berlinu

Najveći dio objekata nalazi se u nekadašnjem zapadnom Berlinu, prije svega u i oko Kurfürstendamma (Ku'Damm), središnje ulice toga dijela grada. Ipak, vjerojatno najbolji i najpoznatiji hotel, Adlon Kempinski, nalazi se u istočnom dijelu, pedesetak metara od Brandenburških vrata.

Berlin je turistička, ali i poslovna metropola, pa postoje mnoga razdoblja u godini kada je teže naći slobodnu sobu. Razlog su brojni poslovni sajmovi, festivali i ostala velika događanja. Općenito je više turista u toplijem dijelu godine, otprilike od početka travnja do kraja listopada, a pogotovo tijekom ljeta, kada je Berlin zahvaljujući lijepom vremenu mnogo ljepši za posjetiti nego tijekom hladnih i maglovitih zima.

Kako biste bili u povoljnom smještaju i ne morate biti predaleko od središta grada. Jeftini hoteli mogu se pronaći i relativno blizu, a dodatni plus je to što je prijevoz u Berlinu uistinu raznovrstan i odlično organiziran.

Ispod smo izdvojili neke od hotela u Berlinu. U prvoj kartici prikazani su najjeftiniji hoteli, a uz svaki od njih navedena je i minimalna cijena noćenja. S obzirom da se radi o najnižoj cijeni noćenja tijekom godine, oni će često biti nešto skuplji, no ti objekti i dalje predstavljaju dobar omjer uloženog i dobivenog.

U drugoj kartici nalaze se najbolji smještajni objekti. To su obično izvrsni hoteli na dobrim lokacijama, no to ne mora podrazumijevati i previsoke cijene.

Naravno, to je samo dio od onoga što vam njemačka prijestolnica nudi, pa se tako za detaljnije pretraživanje smještaja u Berlinu možete poslužiti tražilicom u rubrici 'Smještaj' ili okvirom za pretraživanje ispod teksta.

Najjeftiniji
Najbolji
Tražilica

Provjerite cijene smještaja u Berlinu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti